Sunday, August 15, 2010

URGENT!!!

What do you think?
Hmm.. Patutkah Milord heret TOC dan Apple & Berry ke penamatnya? Ataupun korang masih belum sedia untuk menemui penamatnya. Manelah nak tau kan. Kalau Milord, Milord lebih suka kalau cerita tu tak ada ending. Tapi rasa macam terbebanla pulak. Apa pendapat korang.
Kepada yang nak baca Save your Stray Love heart. Harap maaf ye. Cerita tu dah dikeluarkan daripada blog Milord. KERANA... seperti yang diberitahu, cerita itu ditulis lama dahulunya di dalam sebuah buku sekarang ni dah mempunyai 65 atau 64 atau 73 atau 92 Bab.
Yang menjadi Masalahnya, buku tu tertinggal di Malaysia sedangkan Milord dah pun tercampak di Jordan buat masa ini. Jadi harap anda faham. Mungkin mengambil masa beberapa bulan sebelum buku itu sampai ke tangan saya. Huhuhuhhu...
Jadi begitulah. Banyak idea untk menulis novel-novel baru tetapi novel-novel yang lama masih tertungak. Dan itu membuatkan Milord sedikit tertekan (=.=) Hehehe... so. nak tanya itulah!. Respon cepat! Final exam semakin hampir!

10 comments:

  1. nk pnamat gak.. x best la kalo cta x de ending

    ReplyDelete
  2. nk penamat juga....please

    ReplyDelete
  3. ala...klu nk bg penamat ena gempak2 tau!!!!!!!ehehe
    from:xiahya..

    ReplyDelete
  4. amboi cek xiahya... ang mai pos buku the way you are aku dlu... aku dah rindu kat wiki ni.. wakakaka

    ReplyDelete
  5. nie muke sbanar kew??

    ReplyDelete
  6. nak penamat tp bagi la 2-3 bab lagi...

    ReplyDelete
  7. kat mana nak baca sambungan stray ur love story?

    ReplyDelete